NIEUW VCE VXRACK HYPERGECONVERGEERD SYSTEEM LEVERT SNELSTE EN MEEST EENVOUDIGE WEG NAAR EEN VMWARE SOFTWARE GEDEFINIEERD DATACENTER

VCE biedt grotere keuze; snelheden en vereenvoudigt het traject naar een software gedefinieerd datacenter

Other Languages:

English

French

German

RICHARDSON, Texas, VS – 31 augustus 2015 – VCE, pionier en marktleider op het gebied van geconvergeerde infrastructuur, maakte vandaag bekend dat het haar innovatieve familie van hypergeconvergeerde rack-scale-systemen heeft uitgebreid met een nieuw VCE VxRack-systeem , gebaseerd op VMware EVO™ SDDC™ . Deze nieuwe versie van VxRack stelt IT-organisaties in staat snel en rendabel hun cloud te bouwen en te gebruiken, en de voordelen van Vmware software-gedefinieerd datacenter (SDDC) volledig tot hun recht te laten komen. Omdat verschillende workloads ook andere eisen stellenen klantomgevingen wisselen, biedt VCE organisaties ruime keuze om VxRack-systemen aan te passen aan specifieke toepassingsomgevingen.

Het VxRack-systeem gebaseerd op VMware EVO SDDC is een kant-en-klaar hypergeconvergeerd systeem met af fabriek compleet geïntegreerde VMware-software. Deze wordt vooraf door VCE ontwikkelde in de fabriek gebouwd en compleet met hardware en managementsoftware geleverd. EVO SDDC biedt opslag, netwerk- en computing-virtualisatie gecombineerd met geavanceerde automatisering en management functies. De VxRack VMware EVO SDDC versie heeft als doel complexiteit te verminderen, efficiency te verhogen en sneller de voordelen van SDDC ten volle te benuttenmiddels een flexibel en schaalbaar platform. Dit nieuwe VxRack-systeem versterkt de leiderschapspositie van VCE op het gebied van geconvergeerde infrastructuur met het meest uitgebreide aanbod van oplossingen in de sector - Vblocks, VxRacks en de VSPEX BLUE-toepassing. Hierdoor zijnorganisaties in staat sneller en eenvoudiger in de cloud te gaan.

Deze hyperconvergeerde infrastructuur met toonaangevend lifecycle-management van VCE leidt tot een ongeëvenaarde-klantervaring met aantoonbaar lager risico als basis voor datacentertransformatie. Alle VxRack-systemen kunnen gebruikmaken van door EMC-software gedefinieerde opslag en hebben voordeel van VCE Vscale™-architectuur en VCE Vision®-software wat leidt tot consistente schaalbare pooling van datacenterresources met consistent geconvergeerde beheer. Deze geïntegreerde datacenterarchitectuur, die meerdere vestigingen en geografische locaties omvat,voegt nog een extra cruciale dimensie toe aan deschaalbaarheid en flexibiliteit die VCE biedt.

Het op VMware EVO SDDC gebaseerde VCE VxRack-systeem stelt bedrijven en serviceproviders in staat een IaaS-platform en VDI-oplossingen op basis van een compleet door software gedefinieerde datacenterarchitectuur te bouwen. Zo profiteren ze van de eenvoud, de kortere terugverdientijd en de flexibele schaalbaarheid die het gebruik van door software aangestuurde opslag en toonaangevende serverhardware biedt. VMware EVO SDDC Manager™ biedt geïntegreerd lifecycle-management voor zowel hardware en software vanaf de eerste installatie tot provisioning tot upgrades en patching. Dit VxRack-systeem is geschikt voor organisaties die behoefte hebben aan flexibiliteit en efficiëntie in de cloud en dit veiligere en tegen lagere kosten willen bereiken.. Voorts is het de perfecte oplossing voor bedrijven die willen standaardiseren met  VMware-cloudtechnogie en op zoek zijn naar een solide fundament voor hun SDDC initiatief. Het is een ideale oplossing voor VMware gebruikers die die hun datacenteractiviteiten willen vereenvoudigen en automatiseren

“Terwijl budgetten voor IT gelijk blijven en de snelheidtoeneemt waarmee bedrijven veranderen, kiezen IT-organisaties voor geconvergeerde infrastructuur van VCE om de transformatie van hun datacenters en groei te ondersteunen. Hyperconvergeerde VxRack-systemen van VCE met bieden ongekende flexibiliteit, omdat de uiteindelijk aard van het systeem pas vastgelegd met de keuze voor de softwarestack die erop geladen wordt.. Het nieuwe VxRack-systeem dat is gebaseerd op VMware EVO SDDC, maakt het bijzonder eenvoudigom volledig te profiteren van een door VMware software-gedefinieerd datacenter”, aldus Todd Pavone, VCE Executive Vice President, Product Strategy and Development.

“Klanten transformeren hun datacenters met geïntegreerde systemen en cloudtechnologieën om IT‑capex en -opex te reduceren. VMware helpt met de nieuwe VMware EVO SDDC-oplossing, een helder recept voor het bouwen en beheren van een cloud. We zijn bijzonder gelukkig met het Het innovatieve hypergeconvergeerdeVxRack-systeem van VCE. Dit schaalbare systeem krijgt reeds in de fabriek de VMware EVO SDDC mee, waardoor het , voor bedrijven eenvoudiger en tegen lagere kosten een volledig software gedefinieerd datacenter kunnen starten”, aldus John Gilmartin, Vice President en General Manager, Integrated Systems Business Unit van VMware.

BEVESTIGING DOOR ANALYSTEN EN KLANTEN

“Het nieuwe VCE VxRack-systeem is een geweldige oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan de snelheid en eenvoud van een hypergeconvergeerd systeem, in combinatie met de expertise op het gebied van integratie en de voortdurende ondersteuning van VCE. Door de fundamentele elementen van VMware’s-software gedefinieerde datacenter te benutten, levert VCE hiermee een flexibele, schaalbare hypergeconvergeerde oplossing aan IT-organisaties. Daarmee hebben ze sneller toegang tot de functionaliteit die essentieel is voor hybride clouden voorkomen ze kapitaalvernietiging bij latere groei van het toepassinggebied. ”, aldus Colm Keegan van ESG.

“CenturyLink heeft een breed aanbod van hybride cloudoplossingen door gebruikt te maken van de VMware-softwarestack. Door inzet van VxRack, met VMware EVO SDDC, hebben we ons portfolio verder versterkt. We kennen de risico’s en stellen vast dat door de integratie van EVO SDDC op het VxRack in de fabriek van VCE, deze risico’s sterk gereduceerd zijn, ten opzicht van alternatieve manieren om zo’n schaalbare hypergeconvergeerd systeem te bouwen. ”, zo zegt Marshal Whatley, Senior Director, Product Management, CenturyLink.

BESCHIKBAARHEID

Het op VMware EVO SDDC gebaseerde VxRack-systeem is in het 4e kwartaal van 2015 te bestellen. Bezoek VxRack-stand #1015 tijdens VMworld 2015, dat plaatsvindt van 30 augustus - 3 september in het Moscone Center in San Francisco.

VCE IN SOCIALE MEDIA

OVER VCE

VCE levert geconvergeerde oplossingen om het implementeren te versnellen van cloudgebaseerde computingmodellen voor bedrijven en serviceproviders wereldwijd. Als deel van de EMC Federation , die bedrijven en serviceproviders in staat wil stellen hun activiteiten te transformeren door cloudcomputing, draagt VCE met haar voor de sector toonaangevende infrastructuur bij aan het ingrijpend vereenvoudigen van IT. VCE biedt klanten middels innovatieve producten en services de mogelijkheid om zich volledig te richten op bedrijfsinnovatie in plaats van op het integreren, valideren en beheren van hun IT-infrastructuur.

Copyright © 2015 VCE Company, LLC. Alle rechten voorbehouden. VCE, VxRack, VCE Vscale, VCE Vision en het VCE-logo zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van VCE Company LLC. VMware, EVO, EVO SDDC en EVO SDDC Manager zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van VMware Inc. in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden. Alle overige handelsmerken die in deze publicatie worden gebruikt, zijn eigendom van de desbetreffende rechthebbenden. Het gebruik van het woord “partner” of “partnerschap” impliceert geen wettelijk partnerschap tussen VCE en enige andere organisatie.

MEDIACONTACTEN

Anuya Upadhyay
Corporate Communications Manager - EMEA, VCE
anuya.upadhyay@vce.com

×